Terug naar overzicht

Overname Recyclewinkel door Irado

Irado neemt de Recyclewinkel aan de Meesterstraat 40 in zijn geheel over. De huidige passenbeheerder Afval Loont stopt met ingang van maart met haar activiteiten in Schiedam en in de andere vestigingen. De Recyclewinkel en het inleveren van grondstoffen in ruil voor een vergoeding blijft voorlopig bestaan. Met ingang van maart introduceert Irado een nieuw passensysteem in de Recyclewinkel samenwerking met DVL. Dit zal gebeuren onder de naam DVL Slimmer in Afval.

Let op! In verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus is de Recyclewinkel tot nader bericht gesloten.

 

Wat betekent dit voor gebruikers van de Recyclewinkel.

Het sparen met het huidige spaarsysteem van Afval Loont stopt definitief. Het opgebouwde spaartegoed bij Afval Loont wordt uiterlijk 21 maart as. aan alle spaarders uitbetaald. Hiervoor hoeft men geen minimumsaldo te hebben gespaard. Op zaterdag 21 maart is de Recyclewinkel zelf gesloten. Vanaf maandag 23 maart kunnen spaarders een nieuwe pas afhalen en met deze nieuwe pas weer afval aanbieden bij de Recyclewinkel.

Hoe krijg je een nieuwe pas?

De nieuwe passen zijn alleen verkrijgbaar in de Recyclewinkel. Spaarder kun zich vanaf 23 maart weer opnieuw aanmelden op de daarvoor bestemde pc in de Recyclewinkel. Nadat je bent ingeschreven scant één van de medewerkers de nieuwe pas, en kun je direct beginnen met afval aanbieden. De manier van afval aanbieden verandert niet, dit kun je op de zelfde manier doen als voorheen. Ook de afvalstromen en vergoedingen blijven hetzelfde.

Voor vragen over Afval Loont kunt u terecht op www.afvalloont.nl.