Terug naar overzicht

Recyclewinkel weer beperkt open

Om uitbraak van het coronavirus te beperken is de Recyclewinkel aan de Meesterstraat 40 de afgelopen periode gesloten geweest. Met ingang van 15 juni is de Recyclewinkel weer beperkt open. Op de website van Irado staan de actuele openingsdagen- en tijden vermeld. Deze kunnen per dag verschillen.

Irado heeft de Recyclewinkel aan de Meesterstraat 40 inmiddels in zijn geheel overgenomen en een nieuw passensysteem geïntroduceerd. Bij je eerste bezoek kun je ter plekke een nieuwe pas aanvragen. Nadat je bent ingeschreven scant één van de medewerkers de nieuwe pas, en kun je direct beginnen met het aanbieden van de afvalsoorten. De manier van afval aanbieden verandert niet, dit kun je op dezelfde manier doen als voorheen. Ook de afvalstromen en vergoedingen blijven hetzelfde.

Als je komt vragen we je wel om minimaal 1,5 meter afstand te houden voor jezelf en onze medewerkers. We helpen je daarom ook niet met het aanpakken van de spullen. Blijf thuis als je milde klachten hebt zoals verkoudheid, keelpijn etc. Is het druk bij de Recyclewinkel, kom dan op een ander tijdstip of dag terug.